Podbijam jeszcze raz, czy nikt naprawdę nie zna nikogo kto czyści turbiny, w regionie? Szukam kogoś kto zrobi to dobrze. Będę wdzięczny za każde info
Nie działają głośniki
Zwiń
X
-
Nie działają głośniki
Miesiąc temu zmieniłam radioodtwarzacz (Alpine). Działał bez zarzutu do dzisiejszego poranka. Wszytko w nim "hula" oprócz tego, że nie mogę usłyszeć efektów tego działania.
Wyświetlacz wskazuje, że działa CD (płytka się kręci), tuner, usb. Problem jest z głośnikami. Nie wiem co mogło być powodem. Jeszcze wczoraj wszystko było w porządku.
Proszę o ewentualne wskazówki, domysły. Może dzięki Wam uda mi się samej to naprawić?
-
-
Miałem to samo w moim seryjnym sprzęcie. Wyświetlacz działa, płyta się kręci, wszystko sprawne a tu z dnia na dzień cisza... Podejrzenie padło na wzmacniacz lub bezpieczniki. Sprawdzali w serwisie i po podłączeniu na krótko, wszystko hulało. W serwisie powiedzieli mi, że kable są łączone w taki sposób, że wilgoć lub mocne uderzenie może spowodować ich rozłączenie. Zamiast pruć kable uznaliśmy, że podłączymy cały system do puszki bezpieczników pod kierownicą. Do ogrzewania fotela pasażera - jest na najgrubszym kablu. Od tamtej pory wszystko jest po staremu.Był: Opel Signum 2.2 DTI
Jest: Skoda Octavia 2 2.0 TDI Edition 100
Komentarz
-
Komentarz